Välkommen lilla Maja Linnéa!

Tisdag den 10 maj kl 02.17 föddes vår dotter, Maja Linnéa. Förlossningen gick bra och vi mår alla bra, trötta visserligen. Nu börjar vi komma in någon form av ny ordning här hemma. Vovvarna har gillat läget även om de inte helt förstår vad denna lilla tingest är för något. Men Charlie har fattat att det är ngt matte och husse är rädd om och lägger sig gärna till ro nedan för vagnen.Mitt i allt nytt med att bli förälder, se till att hundarna får sitt bestämde sig Elsa för att börja löpa. Så det ska bli än mer logistik här hemma. Gusten kommer vara utlånad till mamma över veckosluten eftersom han blev så låg sist Elsa löpte och det känns som om han just kommit i form igen. Men å andra sidan var det rätt bra taiming, då har hon löpt klart till vi ska ha semester och det underlättar enormt om vi ska upp till stugan. För att komma upp till stugan leter vi efter en större bil…. dyrt och svårt har det visat sig. Ja att köpa bil är alltid dyrt, men vi har hittat en bil vi vill ha och tyvärr var det fler andra som ville det också så den blev för dyr för oss. Och utbudet är inte stort så antagligen kommer det dröja innan vi hittar en liknande igen. Trist! Just nu skulle vi villa ha ett företag att kunna dra av momsen på….. Så framöver kommer det bli tid för Maja och däremellan hundar, hem och allt annat som behöver tid, typ mamma och pappa :)
Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Välkommen lilla Maja Linnéa!

  1. Gunilla Johansson skriver:

    Vi är tre som kommer på dopet. Birgit, Gunnar samt undertecknad.

    Hälsningar Gunilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *